Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Working at Cutters

På Cutters vill vi alltid att du ska utvecklas som frisör. Vi har våra egna Cutters-kurser både i Norge och i salongerna I Sverige för att hjälpa dig att nå din potential.

 

Looking for a new Challenge? 

På Cutters kommer du att utvecklas genom att klippa människor I alla åldrar, kön och hårtyper. Vi letar alltid efter nya tekniker för att göra de bästa fklippningarna och vi tror att alla alltid kan lära sig mer både om yrket och hur vi arbetar med kundservice och konsultation.

 

Vi tror att ett bra  och inspirerat team gör bra frisyer vilket ger gladare kunder. Därför är det viktigt för oss att du kan vara med på aktiviteter med dina kollegor och hålla dig uppdaterad med kurser på egen hand. Vi delar kunskap om hur vi kan förbättra oss själva och varandra och vill stödja dig så gott vi kan för att skapa en fantastisk arbetsupplevelse i våra salonger.

Varför ska du ansöka?

Vad är bra med Cutters?

  • Karriärmöjligheter

    Cutters växer snabbt i flera länder! Du får möjlighet att vara en del av en fantastisk resa med internationella karriärmöjligheter.

  • Som Cutters-anställd kommer du att bli erkänd och utvecklas som frisör

    Vi har ett utbildningsprogram för alla anställda där alla får får utvecklas och lära sig snabba klipptekniiker, våra digitala system etc. Vi har just nu en Cutters-akademi i Norge, och denna akademi ska I framtiden även öppnas I Sverige!

  • God kontroll av verksamheten och inbjudande salonger

    Det är viktigt att du känner dig trygg och bekväm på din arbetsplats och att kunden får bra upplevelse av välkomnande salonger och anställda.

Hamar

Jobbar du redan på Cutters Sverige?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cutters.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor